Traineri pitää huolen siitä, että Sinun tavoitteesi pitää!

Kuinka voimme auttaa?

Personal trainer on henkilökohtainen valmentajasi. Sinä päätät mitä haluat liikkumisessa tai ravinnossasi kehittää,trainerin tehtävä on valmentaa sinut kohti päämäärääsi. Trainerimme toimivat molemmissa toimipisteissä.

Tarjoamme mm. ravinto-ohjeistusta, kuntotestauspalveluita ja henkilökohtaisia kuntoiluohjelmia. Suunnittelemme palvelumme juuri sinun tarpeidesi mukaan, joten sisältö personal training –paketeissamme on aina yksilöllinen. Personal trainer suunnittelee yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan kokonaisuuden, joka voi sisältää aina yhden kerran treenistä vaikka koko vuoden intensiiviseen treenipakettiin.

Ota yhteyttä ja varaa veloitukseton suunnittelukerta!

Personal training palvelut

Personal training palvelut räätälöidään yleensä aina henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Alla on esiteltynä yleisimmin ostettuja pt -palveluita. Pt -pakettien 1. suunnitteluaika on aina maksuton, tervetuloa suunnitteluun! Ole yhteydessä niin rakennetaan juuri sinulle sopiva pt- kokonaisuus.

Etä personal training palvelut

Personal trainer tulee sinne missä sinäkin olet! Etä -traineri valmentaa sinua verkon välityksellä. Tarvitset vain toimivan puhelin- ja/tai nettiyhteyden ja oma valmentajasi on paikalla sovittuun aikaan. Valmentamassa sinua kohti päämäärääsi!

Fustra

Fustra on harjoittelumuoto, jossa kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojenkorjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen.
Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa! 

Fustra-ohjaussopii erinomaisesti kuntoilua vasta aloittelevalle, mutta myös koko ikänsä liikkuneet ovat hämmästyneet huomattuaan, kuinka paljon Fustra opettaa omasta kehosta ja sen hallinnasta.

Pienryhmä personal training

Kuntomaailman personal training pienryhmissä kuntoillaan 5-8 henkilön porukalla personal trainerin opastuksella.

Pienryhmässä treenaamisen etuina ovat suunniteltu, turvallinen ja tehokas treeni valvovan silmän alla, kiinteästi sovitut tapaamiset, ruokavalio-ohjeistus sekä ryhmän tuki ja kannustus. Pienryhmässä harjoittelu on myös edullisempi vaihtoehto yksilöohjaukselle!

Testaus- ja ravintopalvelut

Testaus- ja ravintopalvelut pukevat sanoiksi ja numeroiksi sen missä juuri nyt mennään joko kehon tai ruokavalion suhteen. Testipalvelut auttavat määrittämään lähtötilanteen tai auttavat muutoksen seurannan todentamisessa. Testauspalvelut voidaan ostaa erillisinä palveluina, tai osana muita pt- palveluita. Tutustu tarjontaan ja tilaa omasi!

Haluan lisätietoa jäsenyyksistä tai palveluista

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.