Kulunvalvonta ja ryhmäliikuntatuntien varaaminen

Yleisohjeet

Tiskillä on käytössä enää 1 kortinlukija & kosketusnäyttö. Kirjaa kosketusnäytöstä oletko menossa kuntosalille vai jollekin ryhmäliikuntatunneista.

Kaikille asiakkaille on omat henkilökohtaiset asiakassivunsa,

Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan omille asiakassivuillesi painamalla linkkiä: https://kuntomaailma.cubemanager.fi/user/user/retrieve-password

Huom! ”Vaihda salasana” –kohtaan on kirjattava sama sähköpostiosoite, minkä olet antanut meille, ja tunnukset tulevat tähän kyseiseen sähköpostiin. Toimi sähköpostissa olevien ohjeiden mukaisesti.

Näet asiakassivuiltasi molempien toimipisteidemme ryhmäliikuntatunnit ja pääset varaamaan tunteja. Tunneillemme mahtuu edelleen 99% varmuudella ilman varausta, mutta varaamalla varmistat oman paikkasi tunneilla. Lisäksi jos varaat tunnin, saat tiedon sähköpostitse, jos tunti joudutaan perumaan. Jos olet varasijalla jollekin tunnille, ja tunnilta vapautuu paikka, saat myös tästä tiedon sähköpostilla.

Mitä omilla asiakassivuilla pääsee tekemään?

Uudessa järjestelmässä pääsee mm. varaamaan tunteja & katselemaan omia laskutustietoja. Omille sivuille pääset kirjautumaan saatuasi tunnukset osoitteessa: https://kuntomaailma.cubemanager.fi/client

Tunneille kirjautuminen

Luotuasi oman asiakassivun, voit joko varata paikan tunnille ennakkoon, tai tulla paikanpäälle omaan tahtiin kuten aikaisemminkin.

Tiskeillä on enää 1 lukija, johon suoritetaan kaikki korttivedot.

Lue korttisi lukijassa ja näpäytä sormella mille tunnille olet menossa (salikäyttäjille näytössä on kohta kuntosali).

HUOM! Jos olet menossa useammalle tunnille, näpäytä tunteja rauhallisesti noin 2 sekunnin välein niin kulunvalvonta ehtii mukaan.

Jos korttisi ei toimi?

Jos kortti tai rfid -lätkä ei toimi, ota yhteyttä vastaanottoon. info@kuntomaailma.fi tai puhelimitse 0104399750.

10-korttilaiset huom!

Kuntomaailma tarjoaa jatkossakin 10-korttilaisille mahdollisuuden osallistua useammallekin tunnille yhden tunnin hinnalla. Uudessa järjestelmässä 1 varaus / 1 sisäänkirjautuminen = 1 käynti, eli tuplatunnit syövät kortilta kaksi käyntikertaa. MUTTA hyvitämme käynnit, jos joku haluaa osallistua tuplatunneille, seuraavan kertojen ostamisen yhteydessä. Edelleen voi siis liikkua yhdellä käyntikerralla vaikka koko päivän. Ohjelman ominaisuuksista huolimatta halusimme myös jatkossa tarjota 10-kortti –palvelun siinä muodossa kuin se on aikaisemminkin ollut. Nykyinen malli tuottaa hieman lisää huolehtimista, mutta kaikki kerrat saadaan oikaistua uuden tankkauksen yhteydessä.

RYHMÄLIIKUNNAN VARAUSSÄÄNNÖT JA OHJEET


1. Tunnille voi tehdä varauksia 7 vrk ennen tunnin alkua.

2. Varauksia voi olla kerrallaan 10 / 7 vrk.

3. Tuntivarauksia voit tehdä omien tunnusten kautta osoitteessa: https://kuntomaailma.cubemanager.fi/client

4. Varauksen voi tehdä viimeistään 15 minuuttia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua.

5. Tuntivaraus tulee lunastaa 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen paikat vapautuvat varasijoilla oleville.

6. Peru varaus viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua, jotta paikkasi vapautuu varasijoilla oleville. Mikäli kuukauden aikana tulee viisi peruuttamatonta tuntivarausta, tulee tästä 14 vuorokauden varauskielto. Tästä huolimatta pystyt osallistumaan ryhmäliikuntatunnille, mikäli tunnilla on tilaa.

7.Varausjärjestelmä toimii parhaiten Mozilla Firefox -selaimella.

8. Saapuessasi tunnille, ilmoittaudu tunnille vetämällä kortti lukijasta ja valitsemalla tunti vastaanotossamme olevalta näytöltä (kosketusnäyttö). Päivän tulevat tunnit näkyvät vastaanoton näytöillä kolme tuntia ennen tunnin alkua.

Tutustujat / ei-asiakkaat huom!

Varaa paikkasi tutustumistunnille tilaamalla tutustumiskäynti. Voit tulla ensimmäisen kerran tutustumaan veloituksetta!

Kuntomaailman tietosuojakäytäntö

Lue tietosuojakäytäntö täältä!

Dokumentit

Kuntomaailman sopimusehdot ja säännöt

Maksu- ja toimitusehdot

Kuntomaailman tietosuojaseloste

Haluan lisätietoa jäsenyyksistä tai palveluista

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.