Vahvista ja venytä 55'

Huolla kehosi kokonaisvaltaisesti!

Vahvista & venytä -harjoituksessa vahvistetaan kehoa lempeästi sekä lisätään kehon liikkuvuutta sekä dynaamisilla että staattisilla venytyksillä.

Vahvista & venytä -harjoituksen avulla vahvistat selkärangan ja nivelten tukilihaksia, lisäät kehosi liikkuvuutta, helpotat lihaskireyksiä, poistat pehmytkudosten kuona-aineita, sekä parannat palautumista. Harjoitus edistää mm. selän ja niska-hartiaseudun hyvinvointia, sekä parantaa ryhtiä.

Harjoitus alkaa kevyellä liikeratoja avaavalla verryttelyllä ja dynaamisilla venytyksillä, joita seuraavat lempeästi kehoa vahvistavat liikkeet, sekä staattiset venytykset. Harjoitus voi sisältää myös pilatesrullalla tehtäviä kevyitä lihaksia pehmittäviä rullauksia.

Tunnilla hyödynnetään välineenä vaihtelevasti keppiä, pilatespalloa, pilatesrullaa, kuminauhaa, jättipalloa tai kevyitä painoja.

Vahvista & venytä –harjoitus ei sisällä koreografiaa, eikä hyppyjä. Harjoitus soveltuu kaikille: miehille, naisille, aloittelijoille, aktiivikuntoilijoille, senioreille, ja on erinomainen harjoitus toimistotyöntekijöille!

Tarvitset tunnille rennot sisäliikuntavaatteet (parhaiten soveltuvat pitkät, ihonmyötäiset trikoot), juomapullon ja pienen pyyhkeen. Harjoitus tehdään ilman kenkiä.

Fyysisyys: 2/5

Tekninen haasteellisuus: 2/5

Katso lukujärjestyksestä tuntien aikataulut ja varaa paikkasi tunnille!

Tilaa tutustumiskäynti tästä!

Hinnasto

Kuntomaailma tarjoaa jokaiselle sopivat hinnat. Valitse itsellsei sopiva jäsenyys ja aloita kuntoilu

Jäsenyys alk.
49,90
€/kk
Jäsenyys on edullisin vaihtoehto säännöllisesti kuntokeskusliikuntaa harrastaville!
Kuntoilukortit alk.
12
€/kerta
Meillä voit kuntoilla myös kertamaksuilla!

Haluan lisätietoa jäsenyyksistä tai palveluista

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.