Ryhmäliikuntaohjaaja, Zumba

Marita Ristonmaa

Olen Marita Jyväskylästä ja aloittanut Kuntomaailmalla ryhmäliikuntaohjaajana huhtikuussa 2020. Ohjaan tällä hetkelläZumbaa.

Ammatiltani olen parturi-kampaaja, joka on ollut lähes 10 vuotta päätoiminen työni. Asiakaspalvelutyö on kokemukseni myötä luontevaa ja pidän ihmisten kanssa työskentelystä!

Tanssilajit ovat kuuluneet vahvasti omiinrakkaimpiin harrastuksiin nuoruudesta lähtien. Olen harrastanut nuorempana muunmuassa balettia, afroa ja streetdancea. Muutamia vuosia sitten löysin itselleniuuden tanssilajiharrastuksen eli Zumban, joka tuntui heti omalta tanssilajiltaja vei minut täysin mennessään. Näin ollen suoritin vuoden 2020 alussa zumbaohjaaja-lisenssin ja tällä hetkellä panostan paljon vapaa-aikaani Zumballe.

Rakastan Zumban antamaa energiaa, jossa huollat kehoasi tanssien. Kalorit palaa ja kunto kohoaa sekä tähän myös yhdistyy huomaamatta lihaskuntoharjoittelu.

Zumba on helppoa, sillä et tarvitse tunnilleniaikaisempaa tanssikokemusta. Mikä parasta, niin kaikki saavat tanssia omallatyylillä :)

Hinnasto

Kuntomaailma tarjoaa jokaiselle sopivat hinnat. Valitse itsellsei sopiva jäsenyys ja aloita kuntoilu

Jäsenyys alk.
49,90
€/kk
Jäsenyys on edullisin vaihtoehto säännöllisesti kuntokeskusliikuntaa harrastaville!
Kuntoilukortit alk.
12
€/kerta
Meillä voit kuntoilla myös kertamaksuilla!

Haluan lisätietoa jäsenyyksistä tai palveluista

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.