Ryhmäliikuntaohjaaja, sisäpyöräily,

Ismo Karttunen

Ismo Karttunen, heittämällä yksi Suomen kovimmista sisäpyöräilyohjaajista ja liikkumisen ilosanoman levittäjistä. Yli 15 vuoden kokemuksella ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja periksiantamattomalla asenteella Ismo on hionut ohjaamistaitonsa huippuunsa ja kehittänyt ainutlaatuisen sisäpyöräilykonseptin saaden sinut palaamaan tunneille yhä uudestaan. Tunnit ovat mukaansa tempaisevia ja energisiä, jotka maustettuna hänen ehtymättömään tilannekomiikkaansa ja tuhansiin tarinoihin saavat sinut hymyilemään pakostakin.

Ismo on mies, jonka sisällä palaa tuli ohjaten intohimoaan auttaa muita saavuttamaan parhaansa ja ennen kaikkea nauttimaan treeneistä. Hänen aito positiivinen asenteensa tarttuu taatusti ja innostus sisäpyöräilyyn välittyy varmasti. Olitpa kokenut urheilija tai aloittelija, Ismo auttaa sinua rikkomaan rajojasi ja löytämään todellisen potentiaalisi.


Sisäpyöräilyosaamisensa lisäksi Ismo on myös mestarimotivaattori ja lahjakas valmentaja. Hän tietää, kuinka pitää sinut motivoituneena ja keskittyneenä vaikeimpinakin hetkinä.


Tule siis mukaan rohkeasti tunneille ja koe äärimmäinen sisäpyöräilytunti.

Et tule pettymään! Tämän vaatimattoman suuren mestarin sanoja lainataksemme:

“Kohti ääretöntä ja sen yli!”

Hinnasto

Kuntomaailma tarjoaa jokaiselle sopivat hinnat. Valitse itsellsei sopiva jäsenyys ja aloita kuntoilu

Jäsenyys alk.
49,90
€/kk
Jäsenyys on edullisin vaihtoehto säännöllisesti kuntokeskusliikuntaa harrastaville!
Kuntoilukortit alk.
12
€/kerta
Meillä voit kuntoilla myös kertamaksuilla!

Haluan lisätietoa jäsenyyksistä tai palveluista

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.