SH'BAM® 45'

SH’BAM® on 45 minuutin pituinen tanssillinen tunti, jossa niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin kuntoilijat voivat irrotella eri tanssityylien kuten streetin, jazzin ja discon parissa.

Yksinkertaiset, mutta kuuman trendikkäät tanssiliikkeet tekevät SH’BAM®-tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa, ja samalla koet olevasi tanssiparketin tähti – vaikka se ei olisikaan tyypillisintä sinua.

SH’BAM® koostuu 12 musiikkikappaleesta, joissa kussakin on oma helppo koreografiansa. Liikkeitä tahdittaa listaykkösiksi nousseet biisit, klassikkokappaleiden remix-versiot, sekä modernit latinorytmit.

SH’BAM® -tunnilla opit uusimmat tanssiliikkeet, kehität koordinaatiokykyäsi ja parannat aerobista kuntoasi. Vahvistat samalla lihaksiasi ja kiinteydyt.

SH’BAM® sopii kaikille, jotka haluavat fiilistellä, irrotella, bailata, ja kohottaa kuntoa hauskalla tavalla! Voit olla juuri kuntoilun aloittanut tai jo pitkään liikkunut. SH’BAM® kohottaa taatusti kaikkien kuntoa!

Tarvitset tunnille rennot liikuntavaatteet, joilla on hyvä jamitella, juomapullon ja hikipyyhkeen. Valitse myös sellaiset kengät, jotka mahdollistavat jalkojen kierrot ja erilaiset liikkeet kaikkiin suuntiin.

Ihastu hauskoihin liikkeisiin ja koe tanssin iloa!

Fyysisyys: 3/5

Tekninen haasteellisuus: 3/5

Katso lukujärjestyksestä tuntien aikataulut ja varaa paikkasi tunnille!

Tilaa tutustumiskäynti tästä!

Hinnasto

Kuntomaailma tarjoaa jokaiselle sopivat hinnat. Valitse itsellsei sopiva jäsenyys ja aloita kuntoilu

Jäsenyys alk.
49,90
€/kk
Jäsenyys on edullisin vaihtoehto säännöllisesti kuntokeskusliikuntaa harrastaville!
Kuntoilukortit alk.
12
€/kerta
Meillä voit kuntoilla myös kertamaksuilla!

Haluan lisätietoa jäsenyyksistä tai palveluista

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.