Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Liikuntapalvelut

Yrityksille ja ryhmille suunnatut palvelut

Meillä on helppo järjestää mukavia ryhmätunteja työporukalle! Toimipisteemme keskustassa ja Ahjokeskuksessa mahdollistavat nopean siirtymän työpaikalta suoraan toiminnan keskipisteeseen. Ahjokeskus tarjoaa loistavalla parkkitilallaan poikkeuksellisen helposti lähestyttävän kohteen keskustan välittömässä läheisyydessä. Valittavanasi on valmiita kokonaisuuksia, jotka ovat kestoltaan 1-4 tuntia.

Voit myös halutessasi räätälöidä oman kokonaisuuden, jossa on rajana ainoastaan oma mielikuvituksesi. Jos sinä keksit hyvän idean, me teemme parhaamme toteuttaaksemme sen! Jos haluat meidän ideoivan teille jotain muuta kuin mitä listalta löytyy, ota rohkeasti yhteyttä, ja rakennetaan teille yhdessä mukava tilaisuus!

Nyt tarjolla myös FUSTRA TYKY ryhmäohjauksia (max 5hlöä/ryhmä) 10h - 100h. Ota yhteyttä fustra@kuntomaailma.fi !

Ryhmä liikkeelle! (kesto 1 tunti)

Kun haluat järjestää yksityisen, ohjatun liikunnallisen tilaisuuden. Soveltuu hyvin myös keskellä työpäivää suoritettavaksi aktiviteetiksi.

Sisältää:
Tilan ja tilassa olevien laitteiden vuokran, (äänentoisto, kuntoilulaitteet, saunaosasto), sekä ohjauspalvelun. Ohjattu tunti voi olla vaikkapa kuntonyrkkeilyä, jättipallojumppaa, spinningiä, BODYPUMP, tms. (kts. tuntitarjonta ) Ahjokeskus soveltuu nais- ja miesryhmille ja Torikeskus naisryhmille.

Hinta:
150€ + alv. / ryhmä / tunti (max. 25 henkilöä / ryhmä. Ryhmänne koko voi olla myös yli 25 henkilöä, jolloin jokainen alkava 25 henkilön ryhmä saa oman ohjaajansa ja käsitetään siten erillisenä ryhmänä ).

Haluan lisätietoa aiheesta!

Ryhmä matkaan! (kesto 2 tunti)

Kun haluatte järjestää liikunnallisen tilaisuuden hieman rennommalla aikataululla.

Sisältää:
Laji-info, kaksi valinnaista lajia (kesto yhteensä 90min.), ohjauspalvelu, tilat. Voidaan yhdistää esim. tehokas kuntonyrkkeily ja rentouttava venyttely (lajit valintanne mukaan, kts. tuntitarjonta ). 

Hinta:
280€ + 10 % alv. / ryhmä (max. 25 henkilöä / ryhmä. Ryhmänne koko voi olla myös yli 25 henkilöä, jolloin jokainen alkava 25 henkilön ryhmä saa oman ohjaajansa ja käsitetään siten erillisenä ryhmänä ). Palauttava välipala

Haluan lisätietoa aiheesta!

Irti arkirutiineista! (kesto 3 tuntia)

Kun haluat liikunnalliseen tilaisuuteen mukaan myös hauskoja, suorastaan naurettavia ryhmäaktiviteetteja.

Sisältää:
Rastirata jossa koetellaan ryhmänne yhteistyötaitoja ja naurun kestokykyä. Rastirata toimii samalla alkuverryttelynä (Sään salliessa rata suoritetaan ulkona). Kaksi valinnaista lajia. Voidaan yhdistää esim. tehokas kuntonyrkkeily ja rentouttava venyttely (lajit valintanne mukaan, kts. tuntitarjonta ). Palauttava välipala.

Hinta:
350€ + 10%  alv. / ryhmä (max. 25 henkilöä / ryhmä. Ryhmänne koko voi olla kooltaan myös yli 25 henkilöä, jolloin jokainen alkava 25 henkilön ryhmä saa oman ohjaajansa ja käsitetään siten erillisenä ryhmänä ).

Haluan lisätietoa aiheesta!

Päivä huippu-urheilijana (puolen päivän kokonaisuus, kesto 4 tuntia)

Urheilijan päivä on tarkkaan suunniteltu kokonaisuus. Jokainen yksityiskohta tähtää kohti suurempaa kokonaisuutta ja valittua päämäärää. Päivä koostuu yleensä hyvin levätystä yöstä, jotta jaksetaan suorittaa tehokkaasti päivän harjoitteet. Perusharjoittelu tehdään tunteella. Pitää antaa pala sydäntä jokaisen harjoituksen yhteydessä, jos halutaan saavuttaa jotain suurta. Harjoituksen jälkeen on muistettava hoitaa rasitettua kehoa, jotta se olisi valmiina kohti seuraavaa koitosta. Raskaat harjoitteet kuluttavat urheilijan energiavarastot minimiinsä, jonka johdosta täytyy syödä hyvin että jaksaa! Hyvin suoritetun ruokailun jälkeen on aika käydä läpi suoritus yhdessä valmentajan kanssa. Mikä oli päivän harjoituksen fyysinen anti ja antoiko urheilija todellisuudessa sen palan sydämestään? Kun harjoitus on käyty läpi, on aika tyhjentää mieli urheilusta ja keskittyä johonkin aivan muuhun, jotta mieli olisi virkeänä ja valmis seuraavan harjoituksen alkaessa.

Päivä huippu-urheilijana keskittyy yllämainittuihin yksityiskohtiin . Vedetään aamupäivästä tiukka treeni, jonka jälkeen mennään ruokailemaan loistavan lounaan merkeissä (urheilijat syövät yleensä hyvin!) ja lopuksi käydään läpi harjoitus ammattilaisen analyysin pohjalta. Valmentajapalaverin jälkeen onkin jo korkea aika keskittyä johonkin aivan muuhun kuin urheiluun. Harjoitusvaikutus mitataan ammattiurheilijoiden käyttämällä mittauksella (Liikunta ja kuntoilu ja Energiankulutus). Soveltuu loistavasti varsinkin työyhteisöihin jotka ovat jo lähtökohtaisesti kilpailuhenkisiä ja yhteisön jäsenet vielä ruokkivat tuota kilpailuhenkeä kohti uusia ennalta arvaamattomia sfäärejä. Nyt on hyvä paikka ottaa mittaa miehistä ja/tai naisista. Samalla jokainen saa arvokasta tietoa omasta kunnostaan. Mukanaolijoille annetaan mukaan henkilökohtaiset raportit fyysisen kuormituksen tasosta ja energian kulutuksesta.

Sisältää:
Valinnainen laji+venyttely. Voidaan yhdistää esim. Spinning-tunti ja rentouttava venyttely (lajit valintanne mukaan, kts. tuntitarjonta ). Sauna+suihku. Ruokailu ravintola Blomstedissa valintanne mukaan listalta tai noutopöydästä. (Hinta sisältää alkoholittomat ruokajuomat, alkoholilliset ruokajuomat ravintolasta erillisenä tilauksena.) Valmentajan palaute harjoituksesta ryhmälle sekä jokaiselle jaetaan henkilökohtaiset raportit todistusaineistoksi huippu-urheilijan suoritustasosta.

Hinta:
80€ + alv. / henkilö (Ryhmäkoko minimissään 5 henkilöä).

Haluan lisätietoa aiheesta!

Lajisirkus

Kun haluatte tutustua uusiin lajeihin ja saada vinkkejä omaan kuntoiluunne. Lajisirkuksessa käydään läpi valintanne mukaan 4, 6 tai 8 eri kuntoilulajia. Lajisirkus soveltuu hyvin ryhmän liikunnallisen aktiivisuuden "herättelyyn". Lajit ovat helppoja ja nopeita oppia, eivätkä siten vaadi lajien tuntemusta etukäteen. Tunnit järjestetään kerran viikossa tapahtuvana harjoitteluna (tuntien kesto on 55min.), joten aktivointipaketin kesto on valintanne mukaan kuukaudesta kahteen. Kuntokeskuksemme ulkopuolella järjestettävistä lajeista perimme ko. tilan- / välineiden vuokran kulujen mukaan.

Sisältää:
Ohjatut liikunnalliset tunnit valintanne mukaan, tilan ja välineet. Lajit: Kuntokeskuksessa tapahtuva liikunta (lajit valintanne mukaan, kts. tuntitarjonta ). Kuntokeskuksemme ulkopuolella suoritettavat lisämaksulliset lajit: uinti, vesijuoksu, sauvakävely, rullaluistelu, retkiluistelu, hiihto ja sulkapallo (myös muita lajeja järjestetään toivomusten ja mahdollisuuksien mukaan). Lisämaksun määrä vaihtelee lajeittain, ollen yleensä suuruudeltaan 2-10€ / hlö / laji.

Hinta:
4 lajia 450€ + 10% alv. / ryhmä (max. 25 hlö), 6 lajia 650€ + alv. / ryhmä (max. 25 hlö) ja 8 lajia 860€ + alv. / ryhmä (max. 25 hlö). Ryhmänne koko voi olla kooltaan myös yli 25 henkilöä, jolloin jokainen alkava 25 henkilön ryhmä saa oman ohjaajansa ja käsitetään siten erillisenä ryhmänä.

Haluan lisätietoa aiheesta!

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä