Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Jäsensopimus Seniorit

Puhtia ja reipasta mieltä eläkepäiviin!

Säännöllisestä kuntoilusta saat energiaa ja elinvoimaa arkeen! Kuntomaailman senioritoiminta auttaa sinua säilyttämään hyvän toimintakyvyn iän karttuessa. Näin arjen askareet kotona sujuvat sutjakkaasti.

Kun tulet meille, ammattitaitoinen fysioterapeutti kartoittaa tilanteesi ja tavoitteesi, ja suunnittelette yhdessä sinulle sopivan kuntoilusuunnitelman.

Kuntoilusuunnitelmaa on mahdollista toteuttaa monella, sinulle mielekkäällä tavalla. Lähde mukaan vaikkapa rennon rempseisiin senioriryhmiimme, joissa saat samalla toimintakykyäsi edistävää kuntoilua sekä uusia ystäviä. Huumoria ei ryhmistämme puutu!

Sisältää:
Henkilökohtainen ohjauspalvelu (personal training). Hinta sisältää personal training -alkukartoituksen. Ohjaaja on Sinun "valmentajasi" ja hän auttaa sinua mm. rakentamalla harjoitteluohjelman, seuraamalla harjoitteluasi ja ohjaamalla sinua tavoitteitasi vastaavalla tavalla.

Vapaa käyttö kuntosaleilla (Kuntomaailma Seppälä ja Torikeskuksen Naisten Kuntomaailma), vapaa käyttö ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Avainkortin jolla pääset sisään vuoden jokaisena päivänä klo: 05 - 24. Yleiset asiakasedut käytössä. Ahjokeskuksen ilmaiselta parkkialueelta löytyy aina tilaa autoilevalle kuntoilijalle!

Lisäksi: Yhteistyösopimuksemme Club Motivian kanssa mahdollistaa vapaan käytön Tikkakoskella liikkuville sekä Peurungan Laukaassa päin liikkuville! Motivialle tarvitset oman RFID -kortin, joka maksaa 10€, mutta muita lisäkuluja käytöstä ei tule!

Tervetuloa liikkumaan!

Hinta: alkaen 49€ / kk

Perhekortti - Jos taloudestasi löytyy useampi kuin yksi Kuntomaailman asiakas!

Haluan lisätietoa aiheesta!

Hinnasto - klikkaa tästä!

Tutustu myös tehostaviin Personal Training -lisäpalveluihin!

Tästä Personal Training -palveluihin!

 

Haluan lisätietoa aiheesta!

Hinnasto - klikkaa tästä!

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä