Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Jäsensopimus

Kuntoilijoille monipuolisia liikuntamahdollisuuksia!

Tarjoamme sinulle monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, sekä ammattitaitoiset ohjaajapalvelut. Henkilökohtainen ohjaaja laatii sinulle harjoitussuunnitelman, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Saat vinkkejä monipuolisesta kuntoilusta, sekä tarvittaessa opastusta myös ravintoasioissa.

Voit kohottaa kuntoasi myös innostavilla ryhmäliikuntatunneillamme, joita ohjaa joukko koulutettuja ohjaajia. Tule kokeilemaan esim. suuren suosion saanutta Zumbaa, rauhallista Joogaa, vauhdikasta Spinningiä, tai tehokasta Kahvakuulailua! Ohjaajamme opastavat sinut juuri sinulle sopiville tunneille. Meillä on kysynnän mukaan myös erilaisia harjoitusryhmiä (esim. hiihto ja juoksu), joihin voit ottaa osaa.

Sisältää:
Henkilökohtainen ohjauspalvelu (personal training). Hinta sisältää personal training -alkukartoituksen. Ohjaaja on Sinun "valmentajasi" ja hän auttaa sinua mm. rakentamalla harjoitteluohjelman, seuraamalla harjoitteluasi ja ohjaamalla sinua tavoitteitasi vastaavalla tavalla.

Vapaa käyttö kuntosaleilla (Kuntomaailma Seppälä ja Torikeskuksen Naisten Kuntomaailma), vapaa käyttö ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Avainkortin jolla pääset sisään vuoden jokaisena päivänä klo: 05 - 24. Yleiset asiakasedut käytössä. Ahjokeskuksen ilmaiselta parkkialueelta löytyy aina tilaa autoilevalle kuntoilijalle!

Lisäksi: Yhteistyösopimuksemme Club Motivian kanssa mahdollistaa vapaan käytön Tikkakoskella liikkuville sekä Peurungan Laukaassa päin liikkuville! Motivialle tarvitset oman RFID -kortin, joka maksaa 10€, mutta muita lisäkuluja käytöstä ei tule!

Tervetuloa liikkumaan!

Hinta: alkaen 49€ / kk

Perhekortti - Jos taloudestasi löytyy useampi kuin yksi Kuntomaailman asiakas!

Haluan lisätietoa aiheesta!

Hinnasto - klikkaa tästä!

Tutustu myös tehostaviin Personal Training -lisäpalveluihin!

Tästä Personal Training -palveluihin!

 

Haluan lisätietoa aiheesta!

Hinnasto - klikkaa tästä!

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä