Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Kuntomaailma yrityksenä

Tervetuloa Kuntomaailmaan!

Kuntomaailma on Jyväskylässä sijaitseva monipuolinen kuntoilu- ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys. Olemme toimineet liikkuvamman elämän puolesta yli 25 vuoden ajan. Meillä on ammattitaitoiset personal trainerit ja ryhmäliikuntaohjaajat, kaksi toimipistettä keskeisellä sijainnilla, sekä monipuolinen, viihtyisä ja turvallinen ympäristö kuntoilulle.

Kuntomaailma Seppälässä on naisten ja miesten yhteinen, tilava täysin uusittu kuntokeskus. Ydinkeskustassa Torikeskuksessa sijaitsee Naisten Kuntomaailman, joka on naisten oma, viihtyisä kuntokeskus. Molemmissa keskuksissa tarjoamme kattavan ryhmäliikuntavalikoiman, sekä monipuoliset kuntosali- ja personal trainer -palvelut.

Mahtavat puitteet kuntoiluun!

Nyt voit tutustua sekä Seppälän Kuntomaailmaan, että Torikeskuksen Naisten Kuntomaailman tiloihin mistä ja milloin vain! Tietokoneen nuolinäppäimillä liikut kätevästi paikasta toiseen.

Kuntomaailma Seppälä:

Naisten Kuntomaailma Torikeskus:

Ammattitaitoiset personal trainerimme eli henkilökohtaiset ohjaajat opastavat sinua, olipa tavoitteenasi kohottaa kuntoa, pudottaa painoa, jaksaa työssäsi paremmin, tai pitää toimintakykyä yllä ikääntyessä.

Tarjoamme lisäksi mm. kuntotestauspalveluita, järjestämme liikuntatapahtumia, luentoja, erilaisia liikunnallisia kursseja ryhmille, jne.

Tervetuloa kuntoilemaan kanssamme!

Myös yritysasiakkaat ovat tervetulleita Kuntomaailmaan!

Perinteisten liikuntapalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisesti testauspalveluita, järjestämme liikuntatapahtumia, luentoja, erilaisia liikunnallisia kursseja ryhmille, jne...

Tarjoamme yrityksille sekä yksityisille myös Voimavaraohjelman. Tämä kokonaisvaltainen hyvinvointipalvelu perustuu sykevälimittaukseen, joka antaa tietoa mm. stressistä ja palautumisesta, energiankulutuksesta ja liikunnan terveys- ja harjoitusvaikutuksista. Jokaisen omien tavoitteiden ja mittaustulosten perusteella laaditaan yksilöllinen voimavaraohjelma, joka opettaa hallitsemaan erilaisia kuormitustilanteita niin työssä kuin vapaa-aikana. Ohjelmaan voi kuulua yksilön tavoitteiden mukaan esim. sopivan liikunta- tai painonhallintaohjelman laatiminen. Yli 60 tyytyväistä yritystä on ottanut Voimavaraohjelman käyttöönsä!

 

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä