Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Palvelu- ja tuotehinnasto

Yrityspakettien hinnat

Palvelu/tuote Normaali hinta Tarjoushinta

Tilojen vuokraus ryhmälle, ohjauksella tai ilman

alk. 99€ alk. 99€ Lue Sulje

Kun haluat järjestää yksityisen liikunnallisen tilaisuuden ohjattuna tai ilman ohjausta.

Sisältää:
Tilan ja tilassa olevien laitteiden vuokra (äänentoisto, kuntoilulaitteet, saunaosasto ja mahdollinen ohjauspalvelu). Voi olla esim. BODYPUMP, jättipallo, spinning, kuntonyrkkeily tms. (kysy lisää asiakaspalvelusta!). Ahjokeskus nais- ja miesryhmille ja Torikeskus naisryhmille.

99€/tunti (tilan vuokra)
150€/tunti (ohjattuna päiväaikaan)
200€/tunti (ohjattuna ilta ja viikonloput)

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Voimavarakartoitus

240€ / hlö Lue Sulje

Voimavaramittausta käytetään tällä hetkellä työyhteisöissä eniten kuormituksen ja palautumisen mittaamiseen ja analysointiin. Mittauksella voidaan selvittää yksilöllisesti kuormitusta ja palautumista aiheuttavien tekijöiden syyt ja sitä kautta muuttaa yksilön toimintaa vähemmän kuormittavaksi niin työssä kuin arjessakin.

Mittaus ei vaikuta päivittäisten toimien suorittamiseen, joten Voimavarakartoitus ei rajoita normaalia työöntekoa.

Sisältää:
Voimavaramittauksen (2 vrk) ja voimavara-asiantuntijan tekemän raportin. Lisäksi tuotteeseen sisältyy kartoituskysely työn kuormituksesta, josta koostetaan mitattavalle ryhmälle ryhmäanalyysi.

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Voimavaraohjelma

Räätälöity Räätälöity Lue Sulje

Voimavaraohjelma on työkalu Voimavarakartoituksessa esille tulleiden parannuskohteiden kehittämiseen. Kartoituksessa käydään läpi yksilön ja ryhmän lähtötilanne ja ohjelmalla seurataan ja kehitetään työyhteisöä vähemmän kuormittavaksi yhteisöksi. Kukin työyhteisö on oma kokonaisuutensa, josta johtuen Voimavaraohjelman sisältö rakennetaan palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla työyhteisön tarpeita.

Sisältää:
Voimavarakartoitus 1-4 kertaa / vuosi Valinnaiset osiot tarpeen mukaan (Tarve määritellään yhdessä tilaajan kanssa pohjautuen Voimavarakartoituksesta saatuun palautteeseen):

* Työpsykologin luennot
* Ryhmän liikunnalliset aktivoinnit
* Ravinto-opastus
* Asiantuntijan konsultaatio (mahdolliset alakohtaiset kehitystoimenpiteet)

Hinta määräytyy räätälöinnin mukaan.
(Tarjous laaditaan vastaamaan ryhmänne tarpeita, joten käske meidät heti paikan päälle laatimaan syötävän hyvä tarjous!)

Kysy lisätietoja palvelusta!

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Ryhmä liikkeelle! (kesto 1 tunti)

150€/ryhmä Lue Sulje

Kun haluat järjestää yksityisen liikunnallisen tilaisuuden ohjattuna. Soveltuu hyvin myös keskellä työpäivää suoritettavaksi aktiviteetiksi!

Sisältää:
Tilan ja tilassa olevien laitteiden vuokra (äänentoisto, kuntoilulaitteet, saunaosasto ja ohjauspalvelu). Voi olla esim. BODYPUMP, jättipallo, spinning, kuntonyrkkeily tms. (kts. tuntitarjonta ) Ahjokeskus nais- ja miesryhmille ja Torikeskus naisryhmille.

Hinta:
150€ + alv. / ryhmä / tunti (max. 25 henkilöä / ryhmä. Ryhmänne koko voi olla kooltaan myös yli 25 henkilöä, jolloin jokainen alkava 25 henkilön ryhmä saa oman ohjaajansa ja käsitetään siten erillisenä ryhmänä ).

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Ryhmä matkaan! (kesto 2 tunti)

280€/ryhmä Lue Sulje

Kun haluatte järjestää liikunnallisen tilaisuuden hieman rennommalla aikataululla.

Sisältää:
Laji-info, kaksi valinnaista lajia (kesto yhteensä 90min.). Voidaan yhdistää esim. tehokas kuntonyrkkeily ja rentouttava venyttely (lajit valintanne mukaan, kts. tuntitarjonta ). Palauttava välipala.

Hinta:
280€ + alv. / ryhmä (max. 25 henkilöä / ryhmä. Ryhmänne koko voi olla kooltaan myös yli 25 henkilöä, jolloin jokainen alkava 25 henkilön ryhmä saa oman ohjaajansa ja käsitetään siten erillisenä ryhmänä ).

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Irti arkirutiineista! (kesto 3 tuntia)

295€/ryhmä Lue Sulje

Kun haluat liikunnalliseen tilaisuuteen mukaan myös hauskoja, suorastaan naurettavia ryhmäaktiviteetteja.

Sisältää:
Rastirata jossa koetellaan ryhmänne yhteistyötaitoja ja naurun kestokykyä. Rastirata toimii samalla alkuverryttelynä (Sään salliessa rata suoritetaan ulkona). Kaksi valinnaista lajia. Voidaan yhdistää esim. Tehokas kuntonyrkkeily ja rentouttava venyttely (lajit valintanne mukaan, kts. tuntitarjonta ). Palauttava välipala.

Hinta:
295€ + alv. / ryhmä (max. 25 henkilöä / ryhmä. Ryhmänne koko voi olla kooltaan myös yli 25 henkilöä, jolloin jokainen alkava 25 henkilön ryhmä saa oman ohjaajansa ja käsitetään siten erillisenä ryhmänä ).

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Päivä huippu-urheilijana

60€ Lue Sulje

Sisältää:
Valinnainen laji+venyttely. Voidaan yhdistää esim. Spinning-tunti ja rentouttava venyttely (lajit valintanne mukaan, kts. tuntitarjonta ).. Sauna+suihku.

Valmentajan palaute harjoituksesta ryhmälle sekä jokaiselle jaetaan henkilökohtaiset raportit todistusaineistoksi huippu-urheilijan suoritustasosta.

Hinta:
60€ + alv. / henkilö (Ryhmäkoko minimissään 5 henkilöä).

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Lajisirkus

alk. 440€ Lue Sulje

Kun haluatte tutustua uusiin lajeihin ja saada vinkkejä omaan kuntoiluunne. Lajisirkuksessa käydään läpi valintanne mukaan 4, 6 tai 8 eri kuntoilulajia. Lajisirkus soveltuu hyvin ryhmän liikunnallisen aktiivisuuden "herättelyyn". Lajit ovat helppoja ja nopeita oppia, eivätkä siten vaadi lajien tuntemusta etukäteen. Tunnit järjestetään kerran viikossa tapahtuvana harjoitteluna ( tuntien kesto on 55min.), joten aktivointipaketin kesto on valintanne mukaan kuukaudesta kahteen. Kuntokeskuksemme ulkopuolella järjestettävistä lajeista perimme ko. tilan- / välineiden vuokran kulujen mukaan.

Sisältää:
Ohjatut liikunnalliset tunnit valintanne mukaan, tilan ja välineet. Lajit: Kuntokeskuksessa tapahtuva liikunta (lajit valintanne mukaan, kts. tuntitarjonta ). Kuntokeskuksemme ulkopuolella suoritettavat lisämaksulliset lajit: uinti, vesijuoksu, sauvakävely, rullaluistelu, retkiluistelu, hiihto ja sulkapallo (myös muita lajeja järjestetään toivomusten ja mahdollisuuksien mukaan). Lisämaksun määrä vaihtelee lajeittain, ollen yleensä suuruudeltaan 2-10€ / hlö / laji.

Hinta:
4 lajia 440€ + alv. / ryhmä (max. 25 hlö)
6 lajia 650€ + alv. / ryhmä (max. 25 hlö)
8 lajia 860€ + alv. / ryhmä (max. 25 hlö).

Ryhmänne koko voi olla kooltaan myös yli 25 henkilöä, jolloin jokainen alkava 25 henkilön ryhmä saa oman ohjaajansa ja käsitetään siten erillisenä ryhmänä.

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Lihaskunnon testaus

35€ Lue Sulje

Kun halutaan selvittää tärkeimpien lihasryhmien voimataso sekä raajojen ja vartalolihasten voimatasapaino. Arvioinnissa käytetään samanikäisestä normaaliväestöstä johdettua 7-portaista kuntoluokitusta.

Sisältää:
Lihaskuntotestin (kesto: 30min.), kirjallisen raportin lihaskunnosta sekä asiantuntijan kehityssuunnitelman.

Hinta:
35€ + alv. / hlö .

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Peruskunnon testaus

60€ Lue Sulje

Peruskunnon (kestävyyskunto) mittauksessa käytetään mittausvälineenä epäsuoraa polkupyöräergometritestiä. Testin tarkoituksena on selvittää sydän- ja verenkiertoelimistön suorituskyky. Arvioinnissa käytetään samanikäisestä normaaliväestöstä johdettua 7-portaista kuntoluokitusta.

Sisältää:
Pp-ergometritestin (kesto 20min.), kirjallisen raportin kestävyyskunnosta sekä asiantuntijan kehityssuunnitelman.

Hinta:
60€ + alv. / hlö .

Haluan lisätietoja tästä palvelusta - klikkaa tästä!


Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä