Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Tiedote liikkumisesta Kuntomaailmassa 1.-31.3.

Julkaistu: 02.03.2021

Me Kuntomaailmassa teemme kaikkemme, jotta treenaaminen olisi mahdollisimman turvallista. Meillä on kaksi toimipistettä, joissa on suuret kuntoilu- ja pukuhuonetilat, joten toivomme asiakkaidemme huolehtivan turvaväleistä kaikkina aikoina. Kuntomaailma on auki jäsenkortilla joka päivä klo 5–24, joten nyt kannattaa suosia mahdollisuuksien mukaan rauhallisempia aikoja. Kävijämäärien arvioitu jakautuminen selviää oheisesta kuvasta. Ryhmäliikuntatunnit jatkuvat toistaiseksi rajoitetulla kapasiteetilla. ⁣
Laitteiden ja välineiden puhdistaminen on edelleen hyvin tärkeää, samoin kuin yleisestä hygieniasta huolehtiminen. Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja tiedotamme aina mahdollisimman pian, mikäli toimintatapoihimme tulee muutoksia. Kiitos asiakkaillemme yhteisten pelisääntöjen noudattamisesta ja tuesta haastavina aikoina!  ⁣
Ystävällisin terveisin ⁣
Mika Gustafsson ⁣
Kuntomaailman toimitusjohtaja
 
Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä