Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Varaa nyt ryhmälle Elämyspaketti Kuntomaailmaan!

Julkaistu: 23.10.2020

Varaa nyt työ- tai kaveriporukallesi Kuntomaailman elämyspaketti!

Suunnitteletko pikkujouluja, polttareita tai illanistujaisia? Kuntomaailman ja Studio C-Kaaren elämyspaketit sopivat ryhmälle kuin ryhmälle! Elämyspaketit sisältävät sopivassa suhteessa hauskaa yhteistä tekemistä liikunnan muodossa sekä rentoutumista juuri teille sopivalla tavalla. Meiltä löytyy kolme erilaista pakettia, joista voit valita porukallesi sopivimman. Elämyspaketit toteutetaan perjantai- tai lauantai-iltaisin klo 19-23 tai sopimuksen mukaan. Kysy lisätietoja ja varaa pakettisi: Mika Gustafsson (Kuntomaailma) sähköpostitse: tai puhelimitse numerosta 040-515 3020. Toimi nopeasti, sillä suosituimmat ajat menevät nopeasti!

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä