Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Korona-virustiedote! 2

Julkaistu: 17.03.2020

Arvoisat asiakkaat,

Käsillä oleva koronavirusepidemia vaikuttaa varmasti meistä jokaisen elämään. Tilanne luo paljon huolta ja epävarmuutta myös yrityksiin, kuten Kuntomaailmaan. Olemme hyvin vaikean tilanteen edessä ja siksi pyydämmekin apua asiakkailtamme, jotta voisimme jatkaa toimintaamme myös epidemian jälkeen. Mikäli voitte auttaa, pyydämme teitä pitämään jäsenyytenne voimassa ja kannattamaan toimintaamme sillä tavoin. Pienilläkin teoilla on nyt suuri merkitys.

Olemme saaneet paljon viestejä tähän epävarmaan tilanteeseen liittyen. Valitettavasti resurssimme eivät riitä vastaamaan kaikkiin viesteihin henkilökohtaisesti. Tilanne on hyvin poikkeuksellinen, emmekä edes osaa vastata kaikkiin kysymyksiin. Pyrimme kuitenkin tiedottamaan teille asiakkaille heti, kun tilanteet selviävät. Pyydämmekin teiltä kärsivällisyyttä, sillä haluamme toimia oikein ja antaa oikeita vastauksia.

Toimimme hallituksen määräysten mukaisesti ja olemme pienentäneet ryhmäliikuntakokoja niin, että tunnille pääsee alle 10 henkilöä kerrallaan. Kuntosalipuolen pidämme toistaiseksi auki, mutta toivomme jokaisen käyttävän omaa harkintaa treenaamisen suhteen. Seuraamme tilannetta koko ajan ja ilmoitamme, mikäli saamme tietää muutoksista.

Loppuun vielä hyviä uutisia! Meiltä on paljon toivottu mahdollisuutta kotitreeneihin. Iloksemme voimme kertoa, että meillä on nyt yhteistyössä LesMillsin kanssa mahdollisuus tarjota asiakkaillemme  striimauspalvelu, josta löytyy 95 LesMillsin ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa! Jäsenemme pääsevät siis nauttimaan LesMillsin laadukkaista ohjelmista kotoa käsin! Ohjelmiin pääset tästä osoitteesta: https://lmod.co/club

Kiittäen ymmärryksestä

Kuntomaailma

 

Hyvät asiakkaamme, 

 

Olemme saaneet paljon kysymyksiä liittyen Korona -virukseen ja sen vaikutuksiin kuntokeskuksemme toimintaan. Noudatamme Kuntomaailmassa viranomaisten suosituksia ja seuraamme tilannetta koko ajan. Tämän hetken tiedon mukaan Kuntomaailma jatkaa toimintaansa normaalisti, ellei suosituksiin tule muutoksia. 

 

Haluamme korostaa, että suhtaudumme tilanteeseen vakavasti ja siksi olemmekin lisänneet keskuksiimme puhdistusaineita ja -pisteitä. Lisäksi olemme tehostaneet keskusten siivousta. Tässä vielä muutamia ohjeita, joita toivoisimme kaikkien jäsentemme noudattavan: 

  • Kunnioitathan kanssatreenaajiasi etkä tule kipeänä treenaamaan, edes "kevyesti".
  • Huolehdithan riittävästä käsienpesusta. Kädet on hyvä pestä HUOLELLA vähintäänkin ennen ja jälkeen treenin. 
  • Ethän yski tai aivasta suoraan käsiin, vaan nenäliinaan tai kyynärtaipeeseen.
  • Vältäthän omien kasvojen ylimääräistä koskettamista.
  • Puhdistathan käyttämäsi laitteet käytön jälkeen

Kiitos jo etukäteen avusta ja muiden huomioimisesta!

 

Pidämme jäsenemme ajan tasalla, mikäli tilanne muuttuu. Jos teille herää kysymyksiä tai ajatuksia, olettehan yhteydessä henkilökuntaamme. Kiitämme ymmärryksestä!

 

Terveisin

Kuntomaailma

 

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä