Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Uusi Kuntomaailma Seppälä aukeaa maaliskuussa 2020!

Julkaistu: 03.12.2019

Kuntomaailma uudistaa liikunta- ja hyvinvointipalveluitaan JyväskylässäSeppälän Kuntomaailman pysyy Seppälässä ja kaikki kysytyimmät elementit pysyvät palvelukokonaisuudessa! Tilat uudistuvat viihtyisemmiksi ja valoisammiksi!
Kuntomaailma uudistaa hyvinvointi- ja liikuntapalveluitaan maaliskuussa 2020 tapahtuvan muuton yhteydessä. Ahjokeskuksen toimipiste Seppälässä muuttaa uusiin tiloihin, pysyen kuitenkin edelleen Jyväskylän kauppaliikenteen keskittymässä Seppälässä.

Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Ahjokatu 1. Etäisyyttä uuteen keskukseen tulee 500 metriä nykyisestä Ahjokeskuksen toimipisteestä. Tilat ovat kooltaan vastaavat kuin nykyinen Ahjokeskuksen toimipiste (n.1500m2). Ryhmäliikuntasaleja on 3, mm. erillinen sisäpyöräilysali. Kuntosali on yhtenäistä avointa tilaa, talossa on tilavat pukuhuoneet, saunat, lapsiparkki ja reilusti maksutonta parkkitilaa. Uusi keskus tulee olemaan valoisa ja ilmava ikkunaseinien ja korkean tilan johdosta.

Uuden keskuksen kiinteistö käy syksyn ja talven aikana läpi mittavan rakenteellisen remontin. Rakennuksen alapohjan tiivistystä parannetaan jo tehtyjen korjausten lisäksi, eristämällä sisätilojen lattiat ilmatiiviiksi. Alapohjan ilmanvaihto alipaineistetaan koneellisesti, jotta tila toimisi terveenä myös jatkossa. Kiinteistöä hallinnoivan Newsec –yhtiön osoittamien raporttien mukaan jo tehdyillä toimenpiteillä tilassa on puhdas sisäilma. Syksyn ja talven aikana suoritettavilla remonteilla halutaan varmistaa tilalle pitkä käyttöikä myös tulevaisuudessa.  Rakenteellisen remontin lisäksi myös kuntosalin harjoittelutilat uudistetaan kokonaisuudessaan, joten pääsemme jatkossa kuntoilemaan täysin uudessa kuntokeskuksessa.

Muuton yhteydessä kuntosalin laitekantaa tullaan päivittämään ja ryhmäliikuntaan on luvassa myös uutuuksia!
 
Itse muutto tullaan suorittamaan niin, että harjoittelulle on mahdollisimman vähän haittaa muuton yhteydessä. Ryhmäliikuntatilat tullaan muuttamaan uusiin tiloihin näillä näkymin ilman merkittävää käyttökatkosta ja kuntosalipuolikin pyritään saamaan käyttökuntoon viikonlopun siirtymäajalla. Aikataulusta ilmoitetaan tarkemmin tammi-helmikuun aikana, kun aikataulu tarkentuu.

 
Jyväskylässä, 12.11.2019
Kuntomaailma


 

Uusien tilojen pohjakuvat ja kartta