Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Kuntomaailma uudistuu ja Ahjokeskuksen toimipiste muuttaa uusiin tiloihin keväällä 2020!

Julkaistu: 04.09.2019

Tärkeä tiedote!

Kuntomaailma uudistuu ja Ahjokeskuksen toimipiste muuttaa uusiin tiloihin keväällä 2020 !
Tulemme uudistamaan Ahjokeskuksen kuntokeskuksen ja muutamme uusiin tiloihin alkuvuodesta 2020!

Uusista tiloista tehdään nykyistä toimivammat tämän hetken saliharjoittelutarpeet huomioiden. Itse muutto tullaan suorittamaan niin, että harjoittelulle on mahdollisimman vähän haittaa muuton yhteydessä. Ryhmäliikuntatilat tullaan muuttamaan uusiin tiloihin näillä näkymin ilman käyttökatkosta ja kuntosalipuolikin pyritään saamaan käyttökuntoon viikonlopun siirtymäajalla. Aikataulusta ilmoitetaan tarkemmin vuoden vaihteen ympäristössä kun aikataulu tarkentuu.

Muutto uusiin tiloihin tuli ajankohtaiseksi nykyisten tilojen myynnin johdosta. Kauppakirjat nykyisestä tilasta on allekirjoitettu perjantaina 30.8. Olemme olleet tietoisia mahdollisesta muutosta helmikuusta 2019 alkaen ja kartoittaneet uusia tiloja aktiivisesti koko kevään.

Uuden tilan suunnitteluprosessi on ollut käynnissä kesäkuusta lähtien. Lähiaikoina saamme lopulliset piirustukset haluamaamme muotoon, jonka jälkeen informoimme asiasta lisää. Tässä vaiheessa emme valitettavasti voi vielä paljastaa uutta osoitetta, mutta haluamme tuoda asian julki mahdollisimman pikaisesti. Välittömästi kun saamme uuden tilan lopulliset piirrustukset hyväksyttyinä, kerromme lisää. Pysykää kuulolla!

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä