Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Les Mills, WORKOUT FOR WATER su 7.7. klo: 18.30!

Julkaistu: 24.06.2019

Heinäkuu

Les Mills, WORKOUT FOR WATER su 7.7. klo: 18.30!

Haluatko tehdä hyvää yhdessä Les Millsin ja UNICEFin kanssa? Osallistu WORKOUT FOR WATER hyväntekeväisyystunnille!

Kuvittele, että joudut kävelemään tunteja saadaksesi täyttää juomapullon puhtaalla vedellä. Tämä on todellisuutta tuhansille Itä-Afrikan lapsille. Les Mills ja UNICEF keräävät varoja aurinkoenergialla toimivien vesijärjestelmien rakentamiseksi Etiopiassa. Nämä vesijärjestelmät antavat tuhansille lapsille mahdollisuuden juoda puhdasta vettä.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan tekemään hyvää! Naisten Kuntomaailmassa Torikeskuksessa järjestetään BODYCOMBAT® hyväntekeväisyystunti su 7.7. klo 18.30. Tunnin järjestää Les Mills Presenter Viivi Heinonen Salzburgista. Osallistu Viivin kanssa hyväntekeväisyyteen ja ota tunnille jokin sinulle sopiva rahasumma mukaan - jo esim. 2 € auttaa viemään asiaa eteenpäin. Haasta myös ystävä mukaan (ei tarvitse olla Kuntomaailman jäsen)! Kaikki kerätyt rahat menevät lyhentämättömänä UNICEFille.

Tunnille mahtuu 40 jumppaajaa ja paikat tunnille jaetaan tulojärjestyksessä.

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä