Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Uudet personal training pienryhmät starttaavat syyskuussa 2018!

Julkaistu: 29.05.2018

Pienryhmä Personal Training Jyväskylä

Kuntomaailman personal training pienryhmät starttaavat syyskuussa 2018!

Kuntomaailman personal training pienryhmissä kuntoillaan 5-8 henkilön porukalla personal trainerin opastuksella. Pienryhmässä treenaamisen etuina ovat suunniteltu, turvallinen ja tehokas treeni valvovan silmän alla, kiinteästi sovitut tapaamiset, ruokavalio-ohjeistus sekä ryhmän tuki ja kannustus. Pienryhmässä harjoittelu on myös edullisempi vaihtoehto yksilöohjaukselle!

Naisten Kuntomaailman pienryhmät:

Ladyt 60+

Tämä pienryhmä on suunniteltu 60+ -vuotiaille naisille, ja ryhmässä huomioidaan erityisesti ikääntymisen tuomat muutokset. Ryhmä pitää sisällään mm. voimaharjoittelua, tasapaino- ja ketteryysharjoittelua, sekä kehonhuoltoa. Ryhmässä on selkeät kuukausittaiset harjoitusjaksot, ja kehittymistä seurataan kuntotestein. Myös ravintoasioita käydään tarvittaessa läpi. Ryhmää ohjaavat kokeneet fysioterapeutit Karoliina Siipola ja Kirsi Hartikainen

·         Sisältää personal trainerin ohjaamat kuntoilut 2 x viikossa (55 min. / kerta)

·         Kesto 4 kk (09-12/2018), yhteensä 32 kertaa (noin 8 kertaa / kuukausi)

·         Kokoontuminen ma & to klo 10.30-11.25 Naisten Kuntomaailmassa Torikeskuksessa

·         Aloitus ma 3.9.2018

·         Hinta 130 € / kk

Kilot kuriin naisten ryhmä

Tuskailetko painosi kanssa yksin? Tule mukaan naisten omaan painonhallinta- / painonpudotusryhmään, jossa sinulla on apuna ammattitaitoinen personal trainer, sekä ryhmän tuki. Ryhmässä pudotetaan painoa rennosti ilman pikadieettejä tai hampaiden kiristelyä.  Ryhmän tavoitteena on uusien elämäntapojen omaksuminen, fyysisen kunnon parantaminen ja maltillinen painonpudotus normaalia ruokaa syömällä. Ryhmää vetää kokenut personal trainer Riikka Huikkonen.

·         Sisältää 2 tapaamista viikossa. Tiistain tapaamisella kuntoillaan, torstain tapaaminen keskittyy ravintoon ja henkiseen valmennukseen. Kerran kuukaudessa tehdään kehonkoostumusmittaukset.

·         Kesto 4 kk (09-12/2018), yhteensä 32 kertaa (noin 8 kertaa / kuukausi)

·         Kokoontuminen ti klo 17.15 ja to klo 18.15 Naisten Kuntomaailmassa Torikeskuksessa (55 min. / kerta)

·         Aloitus ti 4.9.2018

·         Hinta 130 € / kk

Ladyt 30+

Tervetuloa treenaamaan mukavassa porukassa personal trainerin johdolla! Tässä ryhmässä huomioidaan erityisesti 30+ -vuotiaiden naisten harjoittelun erityispiirteet. Ryhmä keskittyy erityisesti lihaskunnon parantamiseen. Ryhmässä on selkeät kuukausittaiset harjoitusjaksot, ja kehittymistä seurataan kuntotestein. Myös ravintoasioita käydään tarvittaessa läpi. Ryhmää ohjaa kokenut personal trainer Riikka Huikkonen.

·         Sisältää personal trainerin ohjaamat kuntoilut 1 x viikossa (55 min./kerta)

·         Kesto 4 kk (09-12/2018), yhteensä 16 kertaa (noin 4 kertaa / kuukausi)

·         Kokoontuminen ke klo 17.00-17.55 Naisten Kuntomaailmassa Torikeskuksessa

·         Aloitus ke 5.9.2018

·         Hinta 99 € / kk

Kuntomaailman Ahjokeskuksen pienryhmät:

Sporttiryhmä

Tervetuloa treenaamaan hyvässä porukassa personal trainerin johdolla! Tässä ryhmässä treenataan tehokkaasti, mutta kukin kuitenkin omalla tasollaan. Ryhmä pitää sisällään mm. voimaharjoittelua ja toiminnallista harjoittelua. Ryhmässä on selkeät kuukausittaiset harjoitusjaksot, ja kehittymistä seurataan kuntotestein. Myös ravintoasioita käydään tarvittaessa läpi. Ryhmää ohjaa kokenut personal trainer Seán O’Leary.

·         Sisältää personal trainerin ohjaamat kuntoilut 1 x viikossa (55 min./kerta)

·         Kesto 4 kk (09-12/2018), yhteensä 16 kertaa (noin 4 kertaa / kuukausi)

·         Kokoontuminen: ma klo 18.00-18.55 Kuntomaailman Ahjokeskuksessa

·         Aloitus: ma 3.9.2018

Hinta 99 € / kk

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätietoa ja ilmottautumiset

Jos Sinulla on toiveita uuden ryhmän alkamisajoista, niin voit laittaa meille s-postia ja toivoa Sinulle parhaiten sopivaa harjoitteluajankohtaa! Jos saamme ryhmään tarvittavan määrän osallistujia ja tilaresurssimme ovat käytettävissä, niin voimme käynnistää uuden ryhmän hyvinkin nopeasti!

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä