Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Ilmajooga workshop 22.4. Ahjokeskuksessa!

Julkaistu: 03.04.2018

Ilmajooga workshop 22.4. Ahjokeskuksessa!

Ilmjoogaa aloittelijoille ja jo harrastaneille, lue alta lisää!

Ilmoittaudu tästä mukaan!

 

klo 13.00-14.30 Aloittelijat

Tämä taso sopii kaikille, erityisesti niille, joilla ei ole kokemusta ilmajoogasta tai joogasta. Tutustumme hengityksen rytmillä tehtäviin asanoihin, joilla on selkää mobilisoiva ja vahvistava vaikutus. Lisäksi harjoittelemme helppoja ja turvallisia inversioita eli ylösalaisin asentoja ja rentoutumista. Tunnin jälkeen omaat tarvittavat tiedot perustason tunnille.

Ei sovellu raskaana oleville.

klo 14.45-16.15 Perus/jatko

Tämä taso sopii kaikille, joilla on kokemusta ilmajoogasta. Tutustumme hengityksen rytmillä tehtäviin liikesarjoihin, joiden vaikutukset ovat koko kehoa vahvistavia ja liikkuvuutta lisääviä. Tunnilla tehdään haastavampia inversioita mutta kyse ei ole akrobatiasta. Voit tulla mukaan, jos lantioriipunta eli lepakko on sinulle tuttu liike. Päivän lopuksi tehdään loppurentoutus.

Ei sovellu raskaana oleville.
(Olkapäävammat, korkea verenpaine ja kilpirauhasongelmat ovat kontra osassa
liikkeistä, mutta kaikille liikkeille löytyy korvaavat variaatiot.)
 

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä