Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Kevään lukujärjestykset 9.1.2017 alkaen!

Julkaistu: 29.12.2016

Tutustu tulevaan lukujärjestykseen ja lukaise myös uuden lukkarin saatekirje!

Saatekirjeen löydät lukujärjestysten alapuolelta.

Kevään lukujärjestykset ajalle 9.1. - 26.2.2017

Torikeskuksen lukujärjestys ajalle 9.1. - 26.2.2017

Lukkaria klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi!

Torikeskuksen virtuaalilukujärjestys ajalle 9.1. - 26.2.2017

Lukkaria klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi!

Ahjokeskuksen lukujärjestys ajalle 9.1. - 26.2.2017

Lukkaria klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi!

Saatesanat kevään lukujärjestykseen:

Tässä Kuntomaailman kevään 2017 ryhmäliikunnan aikataulut, sekä ryhmäliikuntavastaavamme Kirsin terveiset:

Lukkarin rakentaminen on aina melkoinen palapeli, johon vaikuttavat mm. tuntien kävijämäärät ja ohjaajien aikataulut, mutta aivan erityisen paljon asiakastoiveet. Kaikkien yksittäisiin toiveisiin emme valitettavasti pysty vastaamaan, sillä usein toiveet menevät myös ristiin. Nyt kevään lukkarissa olemme vastanneet mm. alla oleviin toiveisiin, ja toivomme, että lukkari miellyttää teitä.

Ahjokeskuksessa vastasimme mm. seuraaviin toiveisiin:

Uutuustuntitoiveet:

Wattiohjattua IISEE Power-tuntia on toivottu paljon lukkariin, ja nyt se on täällä! Tervetuloa tiistaisin klo 17.40 IISEE Aero Power 45’ –tunnille (joka on tavallisen Aero-tunnin tasoinen harjoitus) ja torstaisin klo 19.00 IISEE Lime Power 30’ –tunnille (joka on tavallisen Lime-tunnin tasoinen harjoitus). Torstain tunnilta voi kätevästi jatkaa toiselle kevään uutuustunnillemme nimeltä Strong Arms, joka on tehokas ja paljon toivottu 30 min. mittainen ylävartalotreeni! Tämä on huippuhyvä tuntiyhdistelmä! Lisätietoa uusista Power tunneista löydät täältä!

Kolmas tuntiuutuustuntitoive toteutuu maanantai-illassa. Ahjokeskukseen on toivottu paljon toiminnallista harjoittelua, tiukkaa intervalliharjoittelua sekä kiertoharjoittelua. Uutuustuntimme Cross Training on yhdistelmä näitä kaikkia! Pääset itse paljon vaikuttamaan tunnin kuormitustasoon, joten tunti sopii niin aloittelijoille kuin kovakuntoisillekin.

Tuntien ajankohtatoiveet:

Tuntien yleiset alkamisajankohdat olemme rakentaneet sähköisen ryhmäliikuntakyselyn perusteella. Mutta erityisesti olemme vastanneet seuraaviin toiveisiin:

Sisäpyöräilyä on toivottu myös lauantaille, ja nyt lauantaisin on tarjolla IISEE Aero. Live-ohjattua sisäpyöräilyä toivottiin myös aamupäivälle, joten lisäsimme torstaiaamupäivään toivotun IISEE Aero –tunnin. Lisäksi toiveena oli saada lukkariin 55 min. mittainen live-ohjattu sisäpyöräilytunti, ja nyt sellainen on tarjolla sunnuntaisin klo 16.30. Tule haastamaan itsesi!

Pilates-tunnin on toivottu vaihtavan paikkaa perjantailta, ja toiveenne kuultiin. Pilates sai ”paraatipaikan” ma-iltana klo 17.40. Tervetuloa huoltamaan ja vahvistamaan kehoa Pilates-tunnille! Harjoitus sopii kaikille.

Perjantaille puolestaan toivottiin kovasti takaisin Yin joogaa, ja nyt pääsette taas aloittamaan viikonlopun ihanasti Yin joogassa rauhoittuen. Tervetuloa!

Aamupäivään on toivottu Zumba®-tuntia, ja nyt sellainen on tarjolla tiistaisin klo 10.00. Let’s Zumba!

Muita toiveita:

Ahjokeskuksessa käyvä väki oli toivonut 30 minuutin mittaista BODYPUMP®-tuntia, ja myös se toteutuu maanantai-illassa. Tule ennen BODYPUMP®-harjoitusta lämmittelemään 30 minuutin mittaiselle IISEE Lime sisäpyöräilytunnille. Tämä on todella toimiva setti!

Torikeskuksen päässä vastasimme mm. seuraaviin toiveisiin:

Uutuustuntitoiveet:

Uusi, napakka ylävartalotreeni löytyy myös Torikeskuksen lukkarista. Jos haluat kiinteät, voimakkaat ja kauniit käsivarret, niin STRONG ARMS -tunti on juuri sinulle!

Torikeskukseen on jo jonkin aikaa toivottu hieman Zumbaa haasteellisempaa lattaritanssituntia, ja nyt lukkarista löytyy SALSA & REGGAETON –tunti keskiviikkoisin klo 18.15.

Lukkariin on toivottu nykyistä helpompaa, mutta silti tehokasta step-tuntia, ja nyt lukkarista löytyy tunti nimeltä POWER STEP! Tällä tunnilla ei tarvitse pelätä vaikeita koreografioita, vaan tunnin teema on ”yksinkertaista, mutta tehokasta”! Askelluksen lomassa tehdään tehokkaita lihaskuntoharjoituksia. Tällä mukavan vaihtelevalla tunnilla et pääse pitkästymään!

Tuntien ajankohtatoiveet:

Aamupäiviin on toivottu SH’BAM®-, BODYATTACK®-, ja BODYBALANCE®,-tunteja, ja olemme lisänneet kaikki nämä tunnit Torikeskuksen aamupäiviin. 

Kiinteytys-tunnin on toivottu alkavan klo 16.30, ja nyt lukkarissa on torstaisin Kiinteytys klo 16.30.

Maanantain BODYCOMBAT®-tunnin on toivottu alkavan hieman myöhemmin, ja nyt tunti alkaa klo 16.45.

Muita toiveita:

Paljon toivottu BODYJAM® tekee syksyn haasteiden jälkeen come backin ja on lukkarissa tiistaisin klo 17.50. Tervetuloa jamittelemaan!

Olette toivoneet, että kehonhuoltotuntien, kuten jooga- ja BODYBALANCE®-tuntien aikana ei toisesta jumppasalista kuuluisi häiritseviä ääniä. Nyt olemme toteuttaneet tunnit siten, ettei toisessa salissa ole tuntia yhtäaikaisesti. Tervetuloa rentoutumaan ja rauhoittumaan sinisille kehonhuoltotunneillemme!

 

Toivottavasti löydät lukkarista juuri itsellesi sopivat tunnit!

Jumppaterveisin, Kirsi

 

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä