Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Kuntomaailma hakee yhteistyökumppania hyvinvointialalta!

Julkaistu: 26.12.2016

Haetaan yhteistyökumppania hyvinvointialalta

Kuntomaailma hakee yhteistyökumppania kauneus-, terveys-, hyvinvointialla toimivasta yrityksestä. Yhteistyön tavoitteena on tuottaa lisäarvoa aktiivisille asiakkaillemme ja tarjota yhteistyökumppanillemme laajan asiakaskunnan tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet, sekä tarvittaessa ajanvaraus- / kassapalvelut kauttamme.

Olemme jyväskyläläinen kuntokeskus, joka toimii kahdessa toimipisteessä Jyväskylässä. Toimipisteemme sijaitsevat Torikeskuksessa (Jyväskylän keskusta), sekä Ahjokeskuksessa (Seppälän kauppakeskittymä). Olemme toimineet kuntokeskusalalla 20 vuotta.

Tiloissamme toimii tällä hetkellä fysikaalinen hoitolaitos (Medica). Haemme ensisijaisesti yhteistyökumppania täydentämään kuntokeskus- ja fysioterapia toimialoja tavoitteenamme laaja-alainen hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen suuntautunut palvelukeskittymä.

Tilojen osalta voimme tarjota yhteistyökumppanille 10-400m2 tilaa mielellään Torikeskuksen keskustassa sijaitsevasta toimipisteestä. Kuntomaailman toimitilat käsittävät kokonaisuudessaan 3000m2. Tila on muunneltavissa joustavasti aina kauppakeskuksen ikkunapaikasta rauhalliseen kulmahuoneeseen. Tarvittaessa voimme neuvotella myös Seppälän toimipisteen tilaan liittyvästä yhteistyöstä. Yhteistyökumppanillemme tarjoamme hyvän sijainnin lisäksi valmiiksi laajan potentiaalisten asiakkaiden verkoston, sekä tarvittaessa ajanvaraus- ja kassapalvelut kauttamme.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, niin ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla,

Mika Gustafsson

GSM: 040 515 3020

e-mail: mika.gustafsson@kuntomaailma.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä