Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Käyntihaaste -kilpailu

Julkaistu: 20.11.2015

Käyntihaaste alkaa 30.9.!

Tänään (30.9.) alkaa Kuntomaailman käyntihaaste! Haasteen idea on yksinkertainen: ota haaste vastaan, käy säännöllisesti ja ole onnekas. Onnekkain kaikista haasteen vastaanottajista pääsee keväällä matkalle kaverinsa kanssa. Mutta se, mihin onnekkain kaikista pääsee, ei enää riipukaan onnesta, vaan ahkeruudesta.

Ilmoittautuminen alkaa tänään (30.9.) molempien kuntokeskusten seinillä klo: 12.00 alkaen!

Kuntomaailman Facebook sivuilla voit kerätä itsellesi bonuskilometrejä kilpailua varten! Jos et vielä ole seurannut Kuntomaailman FB -sivuja, niin nyt se todellakin kannattaa!

 

Ensimmäisessä vihjeessä tulevasta matkakohteesta kysyimme mikä kaupunki on kyseessä?

Vastauksia sateli kiitettävä määrä ja oikea vastaus oli Berliini. Oikeiden vastausten joukosta arvoimme bonuskilometrien (90km) voittajan ja onnellinen voittaja on Katja Karttunen! Onnea voittajalle! Bonuskilometrien merkitys selviää kun "viralliset" säännöt julkaistaan 30.9.!

Seuraava bonuskisa julkaistaan jo tänään 25.9. Kuntomaailman FB -sivuilla, joten ei muuta kuin kilometrejä tienaamaan!

Toisessa vihjeessä tulevasta matkakohteesta kysyimme mikä kuuluisa katu ja missä kaupungissa on kuvassa?

Vastauksia tuli taas hienosti! Oikea vastaus oli Lontoo ja Portobello road. Oikeiden vastausten joukosta arvoimme bonuskilometrien (90km) voittajan ja onnellinen voittaja on  Eikku Heikkinen! Onnea voittajalle! Bonuskilometrien merkitys selviää säännöistä.

Seuraava bonuskisa julkaistaan jo tänään 30.9. Kuntomaailman FB -sivuilla, joten ei muuta kuin kilometrejä tienaamaan!

Kolmannessa videovihjeessä kyselimme mitkä kaksi valtiota videossa vilahtivat?

Oikeita vastauksia tuli kuin sieniä sateella ja arvoimme 90 bonus kilometriä voitti Susanna Pesonen! Onnea Susannalle, olet 90km lähempänä mysteeripalkintoamme ;)

Ilmoitamme pian seuraavan bonuskilometrikilpailun, pysykää tarkkana! Tarkkaile facebook sivuamme!

8.10.2015 Päivitystä! Tuo ystäväsi mukaan Kuntomaailmaan ja kartuta tilillesi 90 km lisää!

Tuo ystäväsi tutustumaan Kuntomaailman palveluihin ja tienaa samalla 90 kilometriä matkakassaasi! Ystävä pääsee luonnollisesti ilmaiseksi treenaamaan kanssasi. Ota siis ystäväsi mukaan Kuntomaailman vastaanoton aukioloaikoina, niin me rekisteröimme samalla 90 kilometriä matkakassaasi ja olet luonnollisesti 90km lähempänä mysteeripalkintoa! 

Kaveriselfiessä meidän Hanna ja Jaana Malytcheva

19.10.2015 Päivitystä! Mikä on suosikki tuntisi?

Mikä on suosikkituntisi Kuntomaailman lukkarissa? Heitä vastaus kommenttikenttään! Kaikkien vastanneiden kesken arvomme käyntihaastekisassa 180 km matkakassaan. Voittaja julkaistaan ensi viikolla www-sivuillamme.

Ja voittajaksi arvoimme Elina Pesosen joka tykkää Les Millsin BODYPUMPista! Onneks olkoon Elinalle ja tästä tipahti matkapassiin 180km lisää!

22.10.2015 Päivitys. Matkavinkkisi Berliiniin?

Kerro oma matkavinkkisi, sanoin tai kuvalla. Paras vinkki palkitaan voideparfyymilla! Sabé Masson voideparfyymi on kätevä ottaa matkalle mukaan tai vaikka treenireppuun! Parfyymit ovat hoitavilla voidepohjilla, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty eläinkokeita.

Palkinnon tarjoaa yhteistyökumppanimme Butik Carla, joka sijaitsee Torikeskuksen 2. kerroksessa. www.facebook.com/butikcarlajkl

Ja arvoimme voittajaksi Reetta Pullin, joka vinkkasi seuraavaa: Mauerparkin markkinat sunnuntaisin; halpaa olutta, huikean paljon katseltavaa ja osteltavaa ja hyvä fiilis!

Onnea Reetalle! Tuija on meiltä yhteyksissä sinuun, niin saatte sovittua kuinka saat lunastettua palkintosi!

 

20.11. päivitys: Facebookissa olleen Cash Carrier -välikilpailun voittaja on arvottu!

Cash Carrierin voittaja on Laura Järvinen. Palkintosi voit lunastaa Torikeskuksen Kuntomaailman vastaanotosta. Onnea voittajalle!

Palkinnon tarjoaa Torikeskuksessa sijaitseva Mini Laukku: //www.laukkuja.fi/.

Jos et ole vielä mukana, ilmoittaudu nyt!

Kuntomaailman käyntihaaste on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja osallistujia on mukana satoja! Kärki on lähtenyt liikkeelle hurjaa vauhtia ja hurjimmat ovat kartuttaneet kilometrejä jo siihen malliin, että matkaavat jo tukevasti Baltiassa. Pärnun hiekkarannat on juuri ohitettu ja aivan kohta maaksi vaihtuu Latvia.

Jos et ole vielä mukana, niin asia kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti, mukaan ehtii vielä!

Käyntihaasteeseen osallistuminen ei maksa mitään, ja se on avoin kaikille Kuntomaailman asiakkaille.

Tarkkaile sivujamme, facebookiamme ja instagramia!

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä