Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Tammikuun Facebook -kilpailun voittajat on valittu!

Julkaistu: 09.02.2015

Facebook -kilpailu päättyi tammikuun loppuun ja nyt on arvovaltainen ja asiantunteva raati kokoontunut! Voittaja on valittu, ja koska kilpailu suorastaan tulvi hyviä vastauksia, päätimme jakaa muutaman extra-palkinnonkin!

Kaiken kaikkiaan oli mahtava huomata kuinka erilaisia motiiveja meillä on liikkua! Suurimmassa osassa vastauksista paistoi ennen kaikkea ilo ja hyvä olo, jota liikunta lukuisissa muodoissaan tarjoaa! Suorittaminen loisti vastauksissa poissaolollaan. Liikunnan pitää olla ennen kaikkea mukavaa!

Kilpailun voittaneessa viestissä tuli esille syvä kunnioitus omaa kehoa kohtaan ja halu pitää oma keho toimintakykyisenä koko elämän ajan. Viestissä kävi ilmi että kirjoittaja kunnioittaa kehonsa monipuolista liikuttamista ja arvostaa enemmän matkaa kuin itse määränpäätä.

Ja näinhän sen kuuluisi ollakin. Liikunta on osa elämää ja keskimääräisesti on mukavampaa että elämä on mukavaa! Koska suurin osa meistä ei ole kilpaurheilijoita on itse liikkumisesta turha rakentaa suuria suorituspaineita. Tärkeintä on että liike jatkuu! Monipuolinen ja vaihteleva liikunta pitää mielen virkeänä ja haastaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Kiitos kaikille vastanneille!

Voittaja on:

Noora Moilanen

” Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän minua liikuttaa se, mitä keho ja mieli tarvitsevat. On se sitten salitreeniä, pallopelejä, joogaa, pitkä kävelylenkki tai lepoa. Ei ole enää pakko, eikä tarvitse olla kaikessa hyvä. Vartaloni on juossut, hyppinyt, lyönyt, potkinut ja venynyt kaikki nämä vuodet minulle. Jotta se palvelisi minua vielä seuraavat 60 vuotta, yritän olla sille hyvä.”

Onneksi olkoon voittajalle! Voit lunastaa vuoden veloituksettomat kuntoilusi Kuntomaailmassa laittamalla yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköposti) Kuntomaailman sähköpostiin . Olemme yhteydessä Sinuun, niin sovitaan aika milloin tulet palkintosi lunastamaan!

Extra-palkinnot:

Mervi Kuukkanen / Hemmo

”Minua liikuttaa tämä herra Hemmo, joka tässä on juuri palannut lenkiltä”

Raati päätti hommata Hemmolle herkkuluun, jotta Hemmo jaksaisi liikuttaa Merviä myös jatkossa! Hemmo voi noutaa luunsa Kuntomaailman Ahjokeskuksen (Ahjokatu 14-16, 40320 JKL) vastaanotosta maanantai 16.2. lähtien!

Taija Ritola

”Minua liikuttaa hymy mikä saapuu sitä tehdessä, hymy mikä pysyy sen suoritettua, hymy joka jää seuraavaan kertaan odottaessa.”

Vastauksessa oli raadin mielestä hyvin tiivistettynä se mikä liikuttaa suurintaosaa, eli liikunnanilo. Palkitsemme vastauksen kuukauden veloituksettomilla kuntoiluilla! Laita yhteystietosi osoitteeseen niin sovitaan palkintosi lunastamisesta!

Muutama poimittu vastaus raadin kunniamaininnalla:

Emmi Luukkonen

”Minua liikuttaa liikunnasta tuoma hyvä olo, liikunta on itselle tärkeä vastapaino kaikelle muulle. Silloin kaikki kiire/stressi häviää mielestä ja treenin jälkeen energinen olo. Toivon liikunnan riemua kaikille ja että se omaksuttaisiin osaksi arkea:)”

Maarit Siitonen

”Riikan zumbatunnit liikuttaa minua, ne ovat maailman parhaat! Hymy huulilla, hiki pinnassa! Se liikkumisen ilo ja riemu kantaa aina seuraavaan tuntiin saakka! ISO KIITOS!”

Katri Lätti

”Oma sisko liikuttaa ja tsemppaa! Yhteiset jumpat Attackista Balanceen omine irvistyksineen peilien kautta. Kaksi hukkapätkää lyhyillä jaloilla pomppivat samaan tahtiin steppilaudalle Zeropointeissa. Lopuksi kirotaan lonkkiemme huonoutta ja rentoudutaan saunassa Kiitos Kukka Lätti! ♡♡

Susanna Rinne

”Minua liikuttaa kyky nauttia vihdoin terveestä olosta, halu ottaa menetetty aika takaisin. Kasvain nujerti 4 vuotta elämästäni ja nyt olen saanut lääkärin siunauksen jatkaa eloani välittämättä kasvaimesta. (kasvu loppunut). Haluaisin päästä ryhmäliikunta tunneille saaden, näin aikaa oman hyvinvoinnin kehittämiseen ja terveyteni tukemiseen.”

Pauliina Pasanen

”Muutama kuukausi sitten tehty elämäntapamuutos. Kiloja tippunut ruokalistan uusittuani ja liikuntaa lisättyäni yli kymmenen ja liikuntakärpänen puraissut oikein kunnolla uudestaan parin vuoden jälkeen. Kaksi pientä tenavaa pitää kyllä myös aamusta iltaan liikkeellä ja nyt heidänkin kanssaan liikkuminen on paljon mukavempaa.”

Kaisa Hämäläinen

”Mua liikuttaa kovan treenin jälkeinen huippu fiilis sekä se, että huomaa treenien tehonneen ja vievän kohti tavoitteita! Tuntee todella onnistuneensa! Enpä oikein tiedä, mikä antais yhtä hyvän piristävän potkun päivään ja lisää energiaa, kun hyvin menny treeni ja parhaassa tapauksessa vielä ystävän kera!”

Miina Palho

”Kyky liikkua, kehonhallinnan & uusien ja vanhojen taitojen kehittyminen liikuttaa mua. Vaikeinta raskaana ollessa on ollut kyvyttömyys tehä juttuja samanlailla ja samalla tahilla kun ennen, ja nyt kun vauva pian syntyy niin itse vauvan lisäks ootan innolla, että saan urheilla niin kovaa kun haluan, ja onhan kivaa myös nähdä ittensä palaavan vanhoihin mittoihin”

 

Kiitos kaikille ja iloisiin liikkumisiin!

Kuntomaailma

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä