Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Minun kokemukseni Fustrasta

Julkaistu: 03.11.2014

Fustra Personal Training asiakkaan silmin

Minun kokemukseni Fustrasta

Haastattelimme erästä asiakastamme, joka on saanut selkänsä kuntoon Fustran avulla. Tässä Elisabethin tarina:

 

Miten päädyit aloittamaan Fustra-harjoittelun?

Aloitin Fustra-harjoittelun tammikuussa 2014, koska tuolloin kärsin jatkuvista alaselkäkivuista, jotka alkoivat haitata merkittävästi salilla treenaamista ja työntekoa. Leena ehdotti ongelmaan Fustra-harjoittelua, ja hieman epäilevästi lähdin mukaan.  Ajan kuluessa kroppa alkoi saamaan lisää liikkuvuutta ja selkäkivut lieventyivät. Eli Fustra oikeasti toimii, vaikka alussa epäilykset olivat suuret. Nyt 8 kuukautta fustranneena olen enemmän kuin tyytyväinen, että aloitin fustrailun.

 

Millaisena olet kokenut Fustra-harjoitukset?

Fustra-treenit olivat uutta ja erilaista verrattuna siihen, mitä aikaisemmin olin tehnyt. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja pieniä, mutta ihan älyttömän tehokkaita. Olen saanut Leenalta todella ammattitaitoista ohjausta, treenit on suunniteltu yksilöllisesti ja omiin tarpeisiin sopiviksi.  Yhteistreenit Leenan kanssa ovat olleet todella hyviä ja antoisia. Leena on aina tsempannut tekemään treenit 110%, ja tunnin jälkeen fiilis on ollut mahtava.

 

Mitä olet saanut Fustrasta?

·         Ykkösjuttuna olen saanut selkäkivut pois Fustran avulla.

·         Liikkuvuus on parantunut ja lihasjumit helpottaneet, erityisesti lonkankoukistajat ja rinta/olkapäät ovat auenneet. Myös lihakset ovat pysyneet avonaisempina salitreenien lisääntyessä.

·         Keskivartalon tuki on vahvistunut.

·         Kropan hallinta on parantunut.

·         Ryhti on parantunut.

·         Työergonomia on parempi ja osittain saa lisää "voimaa" raskaisiin työtehtäviin.

·         Olo on energisempi päivisin.

·         Salitreeniin on tullut tehoja lisää.

·         Olen myös oppinut kuuntelemaan kropan viestejä, esim. mitä selkä kestää treenatessa.

 

Kenelle suosittelisit Fustraa oman kokemuksesi perusteella?

Oman kokemuksen perusteella voisin suositella Fustraa kaikille aktiivisesti treenaaville ihmisille / fyysisesti raskasta työtä tekeville kevyempänä kautena. Mutta Fusrta sopii ihan varmasti myös vaikkapa liikunnallista elämää aloittavalle. Fustra on hyvää ja turvallista kehonhuoltoa, eli varmasti sopii kaikille.

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä