Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ryhmäliikunta Jyväskylä

Tanssilliset tunnit

Ryhmätunti Fyysisyys Tekninen haasteellisuus

Lady Dance

Keskiraskas Helppo Lue Sulje

Lady Dance on helpohko ja suhteellisen kevyt tanssillinen tunti, jossa pääasia on pitää hauskaa, leikitellä naisellisella liikekielellä sekä nauttia tanssin riemusta ja monipuolisesta musiikista!

Tunnilla sekoitellaan eri tanssityylejä (mm. lattareita, itämaista, rockia jne.) kaiken tasoisille liikkujille sopiviksi koreografioiksi. Tunnilla saat liikkeisiin eri variaatiovaihtoehtoja, joten voit tanssia tekemättä nopeita pyörähdyksiä tai hyppyjä.

Lady Dance -tunnilla kehität koordinaatiota, kehonhallintaa, aerobista kuntoa ja samalla vahvistat erityisesti keskivartalon syviä lihaksia hauskimmalla mahdollisella tavalla!

Tunti sopii kaikille naisille jotka haluavat nauttia liikunnasta, pitää hauskaa ja löytää itsestään supernaisellisia puolia rennossa ja positiivisessa ympäristössä.

Zumba®

Raskas Hieman haasteellinen Lue Sulje

Zumba® on vauhdikas kuntotanssitunti, jossa tanssitaan, pidetään hauskaa ja hikoillaan pääasiallisesti erilaisten lattarirytmien, kuten cumbian, salsan, samban ja merenguen tahtiin.

Zumba®-tunnilla askeleet vaihtuvat musiikkikappaleittain, joten tunnilla ei tarvitse opetella pitkiä koreografioita, vaan pääset nauttimaan liikunnan ilosta.

Zumba® sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, joten iloisesta Zumba®-tunnelmasta voivat nauttia kaikki!

Zumban® tehokkaat ja hauskat tanssilliset askeleet kohottavat kuntoa, antavat kunnon kyytiä koko vartalolle ja hiki virtaa taatusti! Suuren suosion ympäri maailmaa saanut Zumba® vie mukanaan!

Tarvitset tunnille rennot sisäliikuntavaatteet, tanssilliseen liikuntaan soveltuvat kengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.

Huippukuntoon tanssimalla!


SH'BAM®

Keskiraskas Hieman haasteellinen Lue Sulje

SH’BAM® on 45 minuutin pituinen tanssillinen tunti, jossa niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin kuntoilijat voivat irrotella eri tanssityylien kuten streetin, jazzin ja discon parissa.

Yksinkertaiset, mutta kuuman trendikkäät tanssiliikkeet tekevät SH’BAM®-tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa, ja samalla koet olevasi tanssiparketin tähti – vaikka se ei olisikaan tyypillisintä sinua.

SH’BAM® koostuu 12 musiikkikappaleesta, joissa kussakin on oma helppo koreografiansa. Liikkeitä tahdittaa listaykkösiksi nousseet biisit, klassikkokappaleiden remix-versiot, sekä modernit latinorytmit.

SH’BAM® -tunnilla opit uusimmat tanssiliikkeet, kehität koordinaatiokykyäsi ja parannat aerobista kuntoasi. Vahvistat samalla lihaksiasi ja kiinteydyt.

SH’BAM® sopii kaikille, jotka haluavat fiilistellä, irrotella, bailata, ja kohottaa kuntoa hauskalla tavalla! Voit olla juuri kuntoilun aloittanut tai jo pitkään liikkunut. SH’BAM® kohottaa taatusti kaikkien kuntoa!

Tarvitset tunnille rennot liikuntavaatteet, joilla on hyvä jamitella, juomapullon ja hikipyyhkeen. Valitse myös sellaiset kengät, jotka mahdollistavat jalkojen kierrot ja erilaiset liikkeet kaikkiin suuntiin.

Ihastu hauskoihin liikkeisiin ja koe tanssin iloa!


Finn Dance

Keskiraskas Hieman haasteellinen Lue Sulje

Haluatko fiilistellä tanssin askelin suomalaisen musiikin tahtiin? Finn Dance on 55 min. mittainen hauska tanssillinen tunti, jonka musiikki on suurimmaksi osaksi suomalaista tanssimusiikkia. Tunnilla tanssitaan useita eri tanssityylejä. Askeleet ovat helpohkot, joten tule rohkeasti mukaan!

Latin Mix

Keskiraskas Hieman haasteellinen Lue Sulje

Latin Mix on mukaansatempaava tanssillinen tunti lattarirytmein iloisella ja rennolla meiningillä. Latin Mix -tunnilla rakennetaan 3-4 lyhyttä koreografiaa, jotka ovat saaneet vaikutteita eri lattaritansseista, kuten salsa, cha cha, reggaeton, samba, bachata… Askeleet Latin Mix -tunnilla ovat helpohkot, eikä tunnille tullessa tarvitse olla aikaisempaa tanssikokemusta.

Varustaudu tunnille sopivilla kengillä (kengät, jotka mahdollistavat esim. jalkojen kierrot), pue päälle rennot vaatteet, ja nappaa mukaan juomapullo sekä hikipyyhe.

Dance Party

Keskiraskas Hieman haasteellinen Lue Sulje

Dance Party -tunnilla laitetaan bileet pystyyn! Tiedossa on iloista meininkiä, tanssin huumaa ja kuntoilua eri rytmien ja tanssityylien tahtiin! Tanssilajeina on vaihtelevasti mm. diskoa, salsaa, dancehallia, reggaetonia, afrobeatsia, socaa, soulia… Tunnilla koko keho saa kyytiä, ja kunto kasvaa huomaamatta. Et tarvitse tunnille tullessa aikaisempaa tanssikokemusta, ainoastaan bilefiiliksen!

BARRE™

Keskiraskas Hieman haasteellinen Lue Sulje

Etsitkö jotain uutta harjoitteluusi? Tai kaipaatko pienen hengähdystauon arjesta? Tulet ehkäpä rakastumaan Les Mills BARRE™-tuntiin, joka on moderni versio klassisen baletin harjoituksesta.

BARRE™-tunnilla baletin liikekieli ja kaunis musiikki vievät mennessään. Voit kuvitella olevasi ballerina, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin tanssinut askeltakaan!

Lisäksi tämä napakka 30 min. mittainen harjoitus vahvistaa kehon syviä tukilihaksia, ala- ja yläraajoja, harjoittaa tasapainoa ja koordinaatiota, sekä lisää liikkuvuutta. Tulet myös tuntemaan jaloissa mukavan poltteen. Harjoituksissa käytetään osittain pieniä painoja.

Et tarvitse tunnille kenkiä, vaan sukat tai luistavapohjaiset voimistelutossut toimivat hyvin. Et myöskään tarvitse aikaisempaa kokemusta baletista.

BARRE™ on tunti kaikille – ikään ja kokemukseen katsomatta! Valjasta sisäinen ballerinasi ja rakastu lajiin!

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä