Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Kerta- ja määräaikakortit

Kerta- ja määräaikakortit

Kuntomaailman kerta- ja määräaikakortit ovat loistava valinta satunnaiseen kuntoiluun kuntokeskuksessa. Kerta- ja määräaikakortit oikeuttavat käyttämään kuntokeskuspalveluita korttivaihtoehdossa määritellyn kertamäärän tai ajan puitteissa. Kerta- ja määräaikakortit eivät sisällä Personal Training - palveluita, mutta voit toki ottaa kertakortin tueksi ohjauspalvelua!

 

Kertakortit

Kertakorttiin voit valita itsellesi sopivan määrän käyntikertoja. Kertakortit tarkoittavat, että jos ostat legendaarisen "kymppikortin", Sinulle ladataan kortille kymmenen käyntikertaa kuntokeskuspalveluihin.

Käyntikerralla voit käyttää sekä ryhmäliikunta-, että kuntosalipalveluita. Kortilla pääset liikkumaan vapaasti klo: 05-24 välisenä aikana ja vuoden jokaisena päivänä.

Käyntikertoja kortille voidaan ladata juuri haluamasi määrä. Kertakortit eivät oikeuta ohjauspalveluihin (Personal Training), mutta lisäpalveluna voit toki ottaa ohjauspalveluita tarpeen mukaan!

Lisäpalvelut Kertakortteihin

Hinnasto

Kysy lisätietoa Kertakorteista!
 

 

Määräaikakortit

 

Avoinkortti

Aktiiviselle liikkujalle joka haluaa käyttää kuntokeskuspalveluita alle 12kk. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Irtisanomisaika 1 kk (kortin voi ostaa myös ennalta määrätylle määräajalle 1-12kk.).

Sisältää: Vapaa käyttö kuntosaleilla (Ahjokeskus ja Torikeskuksen Vivian), vapaa käyttö ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Avainkortin jolla pääset sisään vuoden jokaisena päivänä klo: 05 - 24.

Avoinkortti ei oikeuta ohjauspalveluihin (Personal Training), mutta lisäpalveluna voit toki ottaa ohjauspalveluita tarpeen mukaan! 

Lisäpalvelut Avoimeen korttiin

Hinnasto

Kysy lisätietoa Kertakorteista!
 

 

Kuukausikortti

Satunaiselle kuntoilijalle. Sinulle joka haluat käyttää aktiivisesti kuntokeskuksespalveluita lyhyen ajanjakson.

Sisältää:
Vapaa käyttö kuntosaleilla (Ahjokeskus ja Torikeskuksen Vivian), vapaa käyttö ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Avainkortin jolla pääset sisään vuoden jokaisena päivänä klo: 05 - 24. Kuukausikortti ei oikeuta ohjauspalveluihin (Personal Training), mutta lisäpalveluna voit toki ottaa ohjauspalveluita tarpeen mukaan!   

Lisäpalvelut Kuukausikorttiin

Hinnasto

Kysy lisätietoa Kertakorteista!
 

 

Kesäkortti

Sinulle joka haluat tai voit kuntoilla ainoastaan kesäajan! Aktiiviselle kesäkuntoilijalle, joka haluaa käyttää kuntokeskuspalveluita alle 12kk. Kortin voi ostaa ennalta määrätylle määräajalle 1-4kk. Kesäkortti on tarjolla ainoastaan ajalla 1.5.-31.8.

Sisältää: Vapaa käyttö kuntosaleilla (Ahjokeskus ja Torikeskuksen Vivian), vapaa käyttö ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Avainkortin, jolla pääset sisään vuoden jokaisena päivänä klo: 05 - 24. Kesäkortti ei oikeuta ohjauspalveluihin (Personal Training), mutta lisäpalveluna voit toki ottaa ohjauspalveluita tarpeen mukaan! 

Lisäpalvelut Kesäkorttiin

Hinnasto

Kysy lisätietoa Kertakorteista!
 

 

 

 


 

 

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä