Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

FUSTRA

FUSTRA - Ryhtiä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa

 

Toukokuusta 2013 lähtien Kuntomaailma tarjoaa FUSTRA-palveluita ensimmäisenä Jyväskylässä!

Fustra-Metodi on uniikki toiminnalliseen harjoitteluun perustuva harjoitusohjelma. Fustra-ohjelmassa harjoitellaan ohjaajan kanssa, joko yksin tai pareittain. Liikkeet vaativat ohjaajalta intensiivistä läsnäoloa, jonka johdosta harjoitukset voidaan toteuttaa ainoastaan yksilö- tai pariharjoitteina. Paras lopputulos saadaan luonnollisesti henkilökohtaisilla harjoitteilla. Tutustu Fustra-harjoituksiin alla olevan videon kautta!

FUSTRA-METODI

Fustra- metodin kulmakivinä toimii:

  • Hyvä ryhti
  • Oikeaoppinen hengitystekniikka
  • Vatsalihaksiston hallinta
  • Liikkeiden tekninen oikein suoritus
  • Ruokavalio

Nykypäivän ihmisten ongelmana on lihasepätasapaino eli vartalon etupuolella sijaitsevat lihakset ovat vahvempia verrattuna selkäpuolen lihaksistoon. Tämän vuoksi suurin osa ihmisistä kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Urheilijoilla tämä tarkoittaa heikentynyttä voimantuottoa, lihasparien vahvempien osien hallitessa suoritusta. Harjoitteluajatus: 1. Avata jumissa olevat lihakset sekä kineettiset ketjut 2. Heikkouksien vahvistaminen harjoittelun avulla 3. Toiminnallinen harjoittelu Kehon tarkoitus on käyttää useita eri niveliä ja lihasryhmiä yhtäaikaisesti useassa eri kehon liikesuunnassa.

Tästä linkistä pääset katsomaan kaikki FUSTRA-videot!

FUSTRA-OHJELMAT

Fustra-ohjelmat ovat toiminnallisista harjoitteista rakennettuja harjoitusohjelmia, jotka on suunnattu nykyajan yleisimpien kehon ongelma-alueiden kehittämiseen. Ohjelmat on jaettu 10-100 harjoituskerran harjoitusohjelmiin, joissa ohjaaja on jokaisessa harjoituskerrassa intensiivisesti läsnä. 

Fustra näytetunnilla ohjaaja tekee täydellisen kartoituksen kehostasi ja sen tilasta, ja tämän perusteella suosittelee sinulle Fustra pakettia 10-100h. Paketit: 10h, 20h, 30h, 50h, 100h. Jokaisessa paketissa keskitytään niihin ongelmakohtiin mitkä juuri Sinua vaivaavat, jokainen paketti on siis henkilökohtainen.

Varaa Fustra näytetunti á 35€ (norm 89€)!

Haluan lisätietoa aiheesta!

Tästä hinnastoon!

 

 

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä