Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!

Ajankohtaista kuntomaailmassa

Koronavirus ja Kuntomaailman tulevaisuus

Julkaistu: 23.03.2020

Korona-tilanne on yritysten osalta hyvin epäselvässä tilanteessa. Iso määrä yrityksiä, Kuntomaailma mukaanlukien, on tilanteessa jossa kamppaillaan tällä hetkellä jokainen tuleva päivä toiminnan jatkumisen edellytyksistä tulevaisuudessa.

Kuntosaliharjoittelua Kuntomaailman tiloissa toivotaan tässä tilanteessa vältettävän. Etsimme koko ajan keinoja saada teille asiakkaille motivoivia ja mukavia harjoittelutapoja kotioloissa koronatilanteen ajalle.

Omatoimisesti Kuntomaailmalla ei ole kuitenkaan mahdollista laittaa salin ovia lukkoon, koska silloin suljemme myös ovia tulevaisuuden harjoittelulta Kuntomaailmassa. Toivomme hallitukselta ripeitä päätöksiä, niin kuntosalien, kuin esim. ravintoloidenkin sulkemiseksi.

Toivomme teiltä malttia tämän tilanteen suhteen. Me emme haluaisi tässä tilanteessa pitää kuntosalin ovia auki, mutta haluaisimme silti liikuttaa teitä nyt ja tulevaisuudessa. Me Kuntomaailman työntekijät olemme ihan oikeita ihmisiä ja toivomme että ihmisten terveys menee aivan kaiken muun edelle.

Tiedotamme tilanteen kehittymisestä niin harjoitteluun, kuin kaikkeen muuhunkin tilanteeseen liittyvistä asioista mahdollisimman ripeästi kun saamme lisätietoa.

Voimaa ja vointeja kaikille!

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä